Tuesday, December 28, 2010

Results of the poll + Appeal

How long would you like to be bound (by me)?

104 people voted on this poll. The results are:
30 minutes 2%
1 hour 2%
2 hours 11%
4 hours 16%
12 hours 11%
24 hours 7%
A whole weekend 35%
Longer 16%

I’m happy to see that so many people (51%) trust me enough to let me tie them up for one weekend or even longer. So my way of bondage does interest you!
When I play with my mates it’s mostly for one day. That day we have several bondage sessions from 1 hour up to 3 hours. Those sessions are from playing in leather (hugging etc.) to severe bondage. What we do is influenced by how we feel that moment and what we dreamed of that week.

Appeal / Oproep.
I also have an appeal but I will do that in my language Dutch because I’m looking for people near Venlo.
Beste leer en bondage liefhebbers. Omdat ik zelf toch wat vaker wil spelen in mijn playroom dan dat nu het geval is ben ik op zoek naar gelijkgestemden zoals ik die een leer-fetish hebben en ook aan bondage doen. Liefst een switch net als ik. Bij de bondage gaat het mij om de creativiteit en het ervaren van de bondage. Uit mijn blog hebben jullie wel begrepen waar het mij om gaat. Ook teasing en wat afrukken hoort erbij maar speelt NIET de hoofdrol. Ik doe dus bijvoorbeeld geen meester/slaaf-spellen, vernedering, pijn, scat, etc. Ook wordt er in mijn playroom niet geneukt.
Ik wil dus graag kennismaken met mannen in de leeftijd van 30 tot 55 jaar die zelf ook in het bezit zijn van het nodige leer en de nodige bondagespullen, zodat we samen een leuk spel kunnen opzetten. Als het klikt is het de bedoeling om vaker bij elkaar te komen om te spelen, dus ik ben niet op zoek naar “ééndagsvliegen”.
Omdat ik vaak drukke weekenden heb wil ik graag wat meer ’s avonds spelen in mijn playroom. Daarom moeten de geïnteresseerden in de buurt van Venlo wonen; laten we zeggen in een straal van 75 km, zodat het reizen hooguit een uurtje is.

Nog even de hoofdzaken op een rijtje:
- Leerfetish (geen rubber dus)
- Bondageliefhebber
- Switch
- Tussen 30 en 55 jaar
- Geen meester/slaaf etc.
- In het bezit van leather gear
- In het bezit van bondagespullen
- Geen ééndagsvliegen
- Binnen een straal van 75 km van Venlo
- ’s avonds en niet in het weekend

Herken je je in bovenstaande dan wil ik graag met jou in contact komen. Stuur een mail naar mij (lthr-stefke@home.nl) en vertel wie je bent, leeftijd, relatie, waar je vandaan komt, wat je ervaringen op bondage-gebied zijn, wat je van een samenzijn verwacht en wat voor gear je in het bezit hebt. Doe ook wat foto’s erbij van jezelf, in gear en in bondage.

Omdat ik een relatie heb en het spel zich in onze privé-sfeer afspeelt (mijn playroom is gewoon bij mij thuis) ben ik zeer kritisch wie ik in mijn privésfeer binnen laat. Ik zal dit natuurlijk ook in overleg met mijn partner doen, die overigens niet deelneemt in het spel. Hopelijk hebben jullie hier begrip voor. Ons contact zal dus altijd beginnen met een oriënterend gesprek en daarna zien we wel verder.

Ik ben benieuwd naar jullie aanmeldingen……
Oh ja, je mail/aanmelding wordt natuurlijk vertrouwelijk behandeld, maar dat is voor mij vanzelfsprekend in “onze wereld”. !!

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...